Solucions de problemes d’humitats i degoters

 
 

A QPARADIS diagnostiquem correctament l’origen de la problemàtica per oferir la solució definitiva i garantida. Els nostres tècnics l’ajudaran de forma gratuïta i sense compromís.

Humitats

solucions de problemes d'humitats i degoters a les parets

Les humitats a casa poden tenir causes diverses, per això cal cercar l’origen del problema per poder-lo solucionar. Actuant a temps evitarem haver de fer una gran inversió i mantindrem en bones condicions la seva casa.

Condensacions

solucions de problemes d'humitats i degoters a les parets de soterranis

Quan l’aire a l’interior de casa està saturat d’humitat es produeix el fenomen de la condensació, podent arribar a originar fongs perjudicials per la salut i a deteriorar l’habitatge, el mobiliari, aparells… L’equip de QPARADIS tenim solucions adients per evitar aquests problemes. Contacti amb nosaltres sense compromís.

Capil·laritat

solucions de problemes d'humitats i degoters a la façana

La capil·laritat prové de l’absorció per part dels murs de l’aigua del subsòl. Aquesta humitat és molt característica ja que gairebé mai sobrepassa el metre i mig d’alçada. Li oferim la solució als problemes més habituals a causa de la capil·laritat, tals com el salnitre, els fongs o la debilitació dels murs afectats.

Degoters

Humitats i degoters dins de casa / goteres a la llar

A QPARADIS li oferim les solucions més adients a cada cas. Els degoters són un perill per l’estructura de les cases i fins i tot pels materials interiors de les cases. Demani’ns assessorament i el nostre equip de professionals li oferirà les millors solucions per mantenir seca la seva llar.

Infiltracions

solucions de problemes d'humitats i degoters al garatge i pàrkings

Causant de grans desperfectes a les construccions, sobretot als terres i revestiments. També es poden veure afectades les instal·lacions elèctriques, el mobiliari, marcs de portes i finestres… Consulti’ns i demani’ns pressupost sense compromís.

Envelliment superfície

manteniment de cobertes no transotables

Amb el pas del temps, els materials de la nostra llar es degraden a causa de les inclemències meteorològiques com la calor extrema, les glaçades o el desgast natural. Fent un manteniment periòdic i adequat podem evitar els problemes greus i haver de fer grans inversions. No esperi més per contactar amb nosaltres.

SERVEI INTEGRAL EN IMPERMEABILITZACIONS

assessorament

Assessorament

Els tècnics de QPARADIS estudien personalment cada projecte per oferir el tractament més adient i eficaç.

Execució obra

Execució obra

QPARADIS som un sol interlocutor. Realitzem totes les fases constructives d’una coberta a partir del forjat fins a l’acabat de la mateixa. Tant en obra nova com en rehabilitació.

Tractament

Tractament

Aplicació del sistema d’impermeabilització amb les màximes garanties i durabilitat utilitzant productes d’última generació.

Manteniment

Manteniment

Amb un manteniment adequat i una actuació a temps podrà evitar despeses innecessàries i allargar la vida útil de la seva llar. El nostre objectiu és garantir la satisfacció del client.

GARANTIA QPARADIS

3 ANYS DE GARANTIA PER LLEI DEL CTE

Els projectes realitzats pels professionals de QPARADIS compleixen els 3 anys de garantia que obliga per llei el CTE

10 ANYS DE GARANTIA DE QPARADIS

Les solucions constructives de QPARADIS compleixen un alt nivell i qualitat per aquest motiu ampliem fins a 10 anys de garantia en els nostres tractaments d’impermeabilització.

3 ANYS DE GARANTIA PER LLEI DEL CTE

Els projectes realitzats pels professionals de QPARADIS compleixen els 3 anys de garantia que obliga per llei el CTE

10 ANYS DE GARANTIA DE QPARADIS

Les solucions constructives de QPARADIS compleixen un alt nivell i qualitat per aquest motiu ampliem fins a 10 anys de garantia en els nostres tractaments d’impermeabilització.

QPARADIS

QPARADIS som professionals altament qualificats que oferim solucions constructives d’impermeabilitzacions i sistemes d’aïllament tèrmic, tant en rehabilitacions com obra nova.

Serveis integrals cobertes

972 396 272

oficina@qparadis.com

Mosquerola nº 27 Nau A-5

17180 - Vilablareix (Girona)

SERVEIS INTEGRALS

QPARADIS ofereix un servei integral, amb un únic interlocutor, que va des de la diagnosi dels problemes i la cerca dels millors tractaments per la seva casa fins a la posada en pràctica de les solucions més adients en cada cas.