Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de  11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: QPARADIS SOLUCIONS TÉCNIQUES, SL
NIF: B55183727
Adreça: MOSQUEROLA, 27 NAU A-5 – 17180 – VILABLAREIX – GIRONA
Telèfon: 972396272 – 689020144
Email: oficina@qparadis.com

 

FINALITAT DEL LLOC WEB

Informar-li sobre els productes o serveis publicats a la nostra web, i proporcionar-li un apartat de contacte amb l’empresa.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.qparadis.com

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb QPARADIS SOLUCIONS TÉCNIQUES, SL  o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de QPARADIS SOLUCIONS TÉCNIQUES, SL  i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de QPARADIS SOLUCIONS TÉCNIQUES, SL, .

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

QPARADIS SOLUCIONS TÉCNIQUES, SL  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

QPARADIS SOLUCIONS TÉCNIQUES, SL  no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de QPARADIS SOLUCIONS TÉCNIQUES, SL . La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de QPARADIS SOLUCIONS TÉCNIQUES, SL  té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Qualitat i 10 anys de garantia en els serveis realitzats pels professionals de QPARADIS.

Més de 35 anys d’experiència acumulats en solucions tècniques constructives.

Compliment de la normativa i certificacions de seguretat vigents en els nostres projectes.

Contacta’ns
649 202 469
972 396 272

WhatsApp
649 202 469