Rehabilitació i impermeabilització de piscines

Rehabilita i personalitza la piscina al teu gust

La rehabilitació d’una piscina, ja sigui pública o privada, pot ser una reparació molt cara i llarga en el temps si volem deixar-la en bones condicions.

Degut a la seva funció, les piscines poden veure les seves superfícies afectades pel pas del temps i el deteriorament dels materials de construcció.

A QPARADIS t’oferim una solució ràpida i eficaç per deixar la teva piscina com nova.

El sistema FlagPool és una làmina sintètica de PVC armada amb una malla de polièster que pot ser col·locada sobre qualsevol tipus de revestiment: enrajolats, mosaics, formigó, pintura, etc.

Amb la màxima protecció i la garantia de la impermeabilització de la teva piscina, aquest sistema és una manera d’acabar amb les filtracions que solen aparèixer a les piscines i, a més, de fer-ho d’una manera decorativa amb una gran gamma de colors i textures.

AVANTATGES DE LES  NOSTRES REHABILITACIONS DE PISCINES

SOLUCIÓ ECONÒMICA

El sistema de rehabilitació és econòmic i senzill que la rehabilitació tradicional de les piscines.

RÀPIDA INSTAL·LACIÓ

La làmina armada permet una rehabilitació ràpida de les piscines sense fer obres.

MENYS NETEJA

El vernís protector ofereix una gran resistència als rajos solars UV, redueix els atacs de microorganismes com fongs, bacteris, espores i molt resistent a la brutícia que provoquen les cremes solars.

ALTA RESISTÈNCIA

El nostra sistema d’impermeabilització respon a una elevada resistència mecànica, insensibilitat als cicles de fred i calor, gran resistència a les perforacions. La seva duresa proporciona una gran protecció contra els agents químics utilitzats per als tractaments de les aigües de les piscines.

10 ANYS DE GARANTIA

ÀMPLIA GAMMA D’ACABATS COLORS I TEXTURES

Disposem d’una àmplia gamma d’acabats per a tots els gustos

Colors llisos: blau, blau clar, arena, gris perla, gris fosc, negre antracita, verd caribe, blanc, verd aigua, vermell i groc.

Versió impresa: imitació textura marbre, textura mosaic i textura pedra.

SERVEI INTEGRAL EN IMPERMEABILITZACIONS

assessorament

Assessorament

Els tècnics de QPARADIS estudien personalment cada projecte per oferir el tractament més adient i eficaç.

Execució obra

Execució obra

QPARADIS som un sol interlocutor. Realitzem totes les fases constructives d’una coberta a partir del forjat fins a l’acabat de la mateixa. Tant en obra nova com en rehabilitació.

Tractament

Tractament

Aplicació del sistema d’impermeabilització amb les màximes garanties i durabilitat utilitzant productes d’última generació.

Manteniment

Manteniment

Amb un manteniment adequat i una actuació a temps podrà evitar despeses innecessàries i allargar la vida útil de la seva llar. El nostre objectiu és garantir la satisfacció del client.

QPARADIS

QPARADIS som professionals altament qualificats que oferim solucions constructives d’impermeabilitzacions i sistemes d’aïllament tèrmic, tant en rehabilitacions com obra nova.

Serveis integrals cobertes

972 396 272

oficina@qparadis.com

Mosquerola nº 27 Nau A-5

17180 - Vilablareix (Girona)

SERVEIS INTEGRALS

QPARADIS ofereix un servei integral, amb un únic interlocutor, que va des de la diagnosi dels problemes i la cerca dels millors tractaments per la seva casa fins a la posada en pràctica de les solucions més adients en cada cas.