Els nostres projectes

Rehabilitació i impermeabilització de coberta en edifici plurifamiliar, Girona

OBRA: Rehabilitació de coberta no transitable en edifici plurifamiliar
TIPUS: Rehabilitació de coberta invertida acabada en grava, restaurada a coberta no transitable amb acabat en làmina autoprotegida mineral  
LLOC: Girona
TEMPS D’EXECUCIÓ: 3 setmanes

PROCEDIMENT DE LA REHABILITACIÓ

Aquesta rehabilitació ha consistit a solucionar un problema de degoters a causa de l’envelliment i el mal ús de la impermeabilització existent, en aquest cas una làmina asfàltica envellida.

En l’execució de la rehabilitació i impermeabilització de la coberta, QPARADÍS ha realitzat:

  • Retirada de la grava i el geotèxtil existent a la coberta.
  • Instal·lació d’una planxa d’espuma rígida de polioisocianat (P.I.R) recoberta per la cara superior amb un vel de vidre bituminat, i per la part inferior amb un vel de vidre mineralitzat de 4 cm de gruix. La planxa d’espuma s’ha fixat mecànicament com a base regularitzadora, aïllament tèrmic i suport per a la impermeabilització.
  • Aplicació de la impermeabilització, la qual és un sistema bicapa totalment adherit a la superfície i amb acabat auto protegit mineral. Aquest acabat permet el trànsit pel manteniment i reparacions futures de la coberta (no per un ús freqüent d’aquesta) i evita l’envelliment pels raigs ultra violats del sol. Les làmines d’impermeabilització utilitzades són una làmina de 3 kg/m² de SBS amb una armadura de fibra de vidre, i la segona una capa de 4 kg/m² de SBS amb armadura de Polièster i acabat amb auto protecció mineral. Ambdues làmines són de betum modificat.
    La instal·lació del sistema bicapa adherit a la superfície permetrà fàcilment la reparació de la coberta per mal ús.
  • Col·locació de lloses filtron per a un camí tècnic de pas a les instal·lacions de telecomunicacions, i com a suport/base de la maquinària d’aire a condicionat.

SOLUCIÓ REHABILITACIÓ APORTADA

Amb aquesta reforma de la coberta, QPARADíS ha aportat una solució que millora tèrmicament l’edifici, rehabilita i impermeabilitza totalment la coberta i resolt els problemes de degoters en els pisos inferiors.

Execució obra

Assessorament

Els tècnics de QPARADIS estudien personalment cada projecte per oferir el tractament més adient i eficaç.

Execució obra

Execució obra

QPARADIS som un sol interlocutor. Realitzem totes les fases constructives d’una coberta a partir del forjat fins a l’acabat de la mateixa. Tant en obra nova com en rehabilitació.

Execució obra

Rehabilitació

Aplicació del sistema d’impermeabilització amb les màximes garanties i durabilitat utilitzant productes d’última generació.

Execució obra

Manteniment

Amb un manteniment adequat i una actuació a temps podràs evitar despeses innecessàries i allargar la vida útil de la rehabilitació. El nostre objectiu és garantir la teva satisfacció

Qualitat i 10 anys de garantia en els serveis realitzats pels professionals de QPARADIS.

Més de 35 anys d’experiència acumulats en solucions tècniques constructives.

Compliment de la normativa i certificacions de seguretat vigents en els nostres projectes.

Contacta’ns
649 202 469
972 396 272

WhatsApp
649 202 469