Rehabilitació integral pàrquing i plaça Sant Joan

PROJECTE I DIRECCIÓ:
Mònica Fuentes Fernández, arquitecta tècnica
UBICACIÓ: Tossa de Mar
Superfície: 2.500 m² pàrquing + 2.500 m² plaça
Durada: 9 mesos

La nostra missió amb la rehabilitació integral de la Plaça Sant Joan i el seu pàrquing soterrani no era només recuperar una estructura; era revitalitzar un espai essencial per a la comunitat de propietaris que els últims anys no havien pogut utilitzar.

Resultats ràpids, sense comprometre la qualitat

La simultaneïtat i la coordinació han estat clau per assolir l’objectiu de restaurar 2.500 m² tant de pàrquing com de plaça en un termini ajustat de 9 mesos. Malgrat les dificultats, la nostra eficiència i enfocament estratègic ens han permès no només completar l’obra dins del termini sinó, de fet, una setmana abans del previst, permetent que la comunitat gaudís de l’espai renovat just a temps per la temporada d’estiu.

El projecte s’ha liderat conjuntament amb l’arquitecta tècnica Mònica Fuentes. QPARADÍS ha incorporat solucions tècniques d’avantguarda per assegurar una restauració segura, eficaç i durable, sense generar un cost addicional a l’obra.

2500 m2 de plaça

2500 m2 de pàrquing

Important desafiament tècnic

L’estat de descomposició de les bigues a causa de les filtracions des de la plaça i del subsol eren problemes crítics estructurals, que vam abordar amb minuciositat i seguretat per aconseguir un resultat excel·lent.

Reforçant les jàsseres metàl·liques principals i també les més de 3.000 biguetes pretensades unidireccionals de formigó amb bigues extensibles d’acer galvanitzat, i ignifugant tota l’estructura per protecció contra el foc. No només vam restaurar l’estabilitat sinó que vam millorar la resistència estructural de l’edificació per a generacions futures.

També es van impermeabilitzar els murs del soterrani i es va rehabilitar i pintar tot el paviment del pàrquing.

Prioritzar la seguretat amb innovació

La seguretat, sobretot en zones sensibles com els aparcaments soterranis, és de màxima prioritat. Ignifugar tota l’estructura i dotar l’espai d’un sistema d’extracció per ventilació i desfumatge en cas d’incendi, parla de la nostra dedicació cap a crear espais no només renovats, sinó també segurs i complint amb les normatives més estrictes.

Prioritzar la seguretat amb innovació

La seguretat, sobretot en zones sensibles com els aparcaments soterranis, és de màxima prioritat i així vàrem afrontar el projecte.

Modernitzar i millorar les instal·lacions elèctriques i de prevenció contra incendis, dotar l’espai d’un sistema d’extracció per ventilació i desfumatge en cas d’incendi, parla de la nostra dedicació cap a crear espais no només renovats, sinó també segurs i complint amb les normatives més estrictes.

Estètica i funcionalitat:
una restauració amb visió

El repte del projecte era ambiciós pels milers de metres quadrats. Es va retirar el paviment anterior de la plaça i es van impermeabilitzar els 2500 m2 per prevenir filtracions en el pàrquing

La plaça ha estat transformada utilitzant panot Vulcano de Breinco, oferint una estètica visualment agradable i moderna sense sacrificar la funcionalitat i la durabilitat. Les franges de color no només afegeixen un toc distintiu a la plaça, sinó que també milloraran l’experiència de residents i visitants per molts anys.

Sistema d’extracció

3 colors de paviments

Accessibilitat

Feina ben feta:
la signatura de QPARADÍS

Amb cada biga reforçada, cada metre de paviment repintat, i cada solució innovadora implementada, QPARADÍS es compromet a portar confiança, qualitat i lideratge tècnic a cada projecte que abordem.

Truca’ns i t’assessorem

Assessorament

Els tècnics de QPARADIS oferim el tractament més adient i eficaç.

Execució de l’obra

Realitzem totes les fases constructives del projecte, tant en obra nova com en rehabilitació.

Tractament

Aplicació amb les màximes garanties i durabilitat utilitzant productes d’última generació.

Manteniment

Amb un manteniment adequat allarga la vida útil del seu habitatge.

Qualitat i 10 anys de garantia en els serveis realitzats pels professionals de QPARADIS.

Més de 35 anys d’experiència acumulats en solucions tècniques constructives.

Compliment de la normativa i certificacions de seguretat vigents en els nostres projectes.

Contacta’ns
649 202 469
972 396 272

WhatsApp
649 202 469