Els nostres projectes

Rehabilitació de coberta del Poliesportiu de Tossa de Mar

OBRA: Rehabilitació de coberta d’un poliesportiu
TIPUS: Coberta no transitable amb acabat de làmina autoprotegida mineral
LLOC: Tossa de Mar
TEMPS D’EXECUCIÓ: 1 mes

DESCRIPCIÓ SOLUCIÓ CONSTRUCTIVA

Aquesta rehabilitació ha consistit a solucionar un problema de degoters de la coberta del Poliesportiu de Tossa de Mar, a causa de l’envelliment i el mal ús de la impermeabilització existent. En aquest cas una coberta de xapa metàl·lica simple amb molt poc pendent.

La primera intervenció ha sigut instal·lar una línia de vida fixa a la coberta, tant per executar els treballs de rehabilitació com pel manteniment futur de la coberta.

A la segona fase de l’obra s’ha instal·lat una planxa d’espuma rígida de polioisocianat (P.I.R) recoberta, per la cara superior, amb un vel de vidre bituminat i, per la part inferior, amb un vel de vidre mineralitzat de 4 cm de gruix. S’ha fixat mecànicament com a base regularitzadora, aïllament tèrmic i suport per a la impermeabilització. La preparació prèvia a la impermeabilització ha finalitzat amb la col·locació de perfils perimetrals per assegurar l’estanquitat de la coberta.

La impermeabilització ha constat d’un sistema de làmina bicapa totalment adherit a la superfície i amb acabat auto protegit. Aquest acabat permet evitar l’envelliment a causa dels raigs ultra violats del sol, i el trànsit per al manteniment de la coberta però no per a un ús freqüent.

Les làmines utilitzades són una làmina de 3 kg/m² de SBS amb una armadura de fibra de vidre i la segona una capa de 4 kg/m² de SBS amb armadura de polièster i acabat amb auto protecció mineral. Totes dues làmines són de betum modificat.

La rehabilitació total de la coberta del Poliesportiu ha permès millorar tèrmicament l’edifici i facilitar el manteniment en les possibles reparacions futures, a través de la instal·lació d’una làmina totalment adherida la qual permetrà, de manera molt senzilla, la reparació de la coberta.

VOLS QUE VISITEM GRATUÏTAMENT EL TEU IMMOBLE?

Contacta amb nosaltres. Analitzem el problema i et plantegem la millor solució.

DEMANA UN ESTUDI PERSONALITZAT

Venim gratuïtament, analitzem el problema i et plantegem la millor solució.

Execució obra

Assessorament

Els tècnics de QPARADIS estudien personalment cada projecte per oferir el tractament més adient i eficaç.

Execució obra

Execució obra

QPARADIS som un sol interlocutor. Realitzem totes les fases constructives d’una coberta a partir del forjat fins a l’acabat de la mateixa. Tant en obra nova com en rehabilitació.

Execució obra

Rehabilitació

Aplicació del sistema d’impermeabilització amb les màximes garanties i durabilitat utilitzant productes d’última generació.

Execució obra

Manteniment

Amb un manteniment adequat i una actuació a temps podràs evitar despeses innecessàries i allargar la vida útil de la rehabilitació. El nostre objectiu és garantir la teva satisfacció

Qualitat i 10 anys de garantia en els serveis realitzats pels professionals de QPARADIS.

Més de 35 anys d’experiència acumulats en solucions tècniques constructives.

Compliment de la normativa i certificacions de seguretat vigents en els nostres projectes.

Contacta’ns
649 202 469
972 396 272

WhatsApp
649 202 469