Projectes realitzats

destacat-inici, Nau industrial, Rehabilitació

Reforma de coberta de nau industrial, Sarrià de Ter

Millores aportades per QPARADÍS

QPARADÍS ha ofert solucions integrals d’aïllament tèrmic, impermeabilització i correcció de pendents en les canals, amb una garantia de 10 anys. S’han millorat les propietats aïllants de la coberta, s’ha realitzat una impermeabilització adequada i s’ha corregit les pendents en les canals per evitar la acumulació d’aigua.

Descripció solució constructiva

REHABILITACIÓ COBERTA i PETO DE LA COBERTA

  • Les plaques d’aïllament PIR han estat col·locades fixades mecànicament a la superfície de la coberta i a la superfície vertical del peto perimetral. La membrana sintètica de poliolefina modificada TPO, reforçada amb malla de polièster, ha estat aplicada per a la impermeabilització.
  • La impermeabilització ha estat reforçada en les trobades verticals i horitzontals i en els punts singulars per a una millor eficàcia.
  • El PIR i la impermeabilització han estat aplicats al peto de la coberta en tot el perímetre fins a dalt del coronament. El coronament existent ha estat retirat i recol·locat després de la finalització de la impermeabilització.


REHABILITACIÓ DE CANAL

  • Per assegurar l’adequada evacuació d’aigua, s’han creat pendents a tota la canal. S’ha aplicat resina de poliuretà monocomponent ULTRAFLEX en dues capes per segellar el perímetre, proporcionant una excel·lent impermeabilització de rendiment.

Com treballa QPARADIS

Pas 1

Es presenta la solució al client

Pas 2

S’aprova el pressupost

Pas 3

Es determina la durada de les obres

Pas 4

Sempre es compleix amb els terminis

Qualitat i 10 anys de garantia en els serveis realitzats pels professionals de QPARADIS.

Més de 35 anys d’experiència acumulats en solucions tècniques constructives.

Compliment de la normativa i certificacions de seguretat vigents en els nostres projectes.

Contacta’ns
649 202 469
972 396 272

WhatsApp
649 202 469