Els nostres projectes

Impermeabilització i rehabilitació de coberta d’edifici d’habitatges, Sant Julià de Ramis

OBRA: Rehabilitació de coberta no transitable en un edifici d’habitatges
TIPUS: Rehabilitació de coberta invertida acabada en grava, restaurada en coberta no transitable amb acabat de làmina autoprotegida mineral
LLOC: Sant Julià de Ramis
TEMPS D’EXECUCIÓ: 1 mes

DESCRIPCIÓ SOLUCIÓ CONSTRUCTIVA

Aquesta rehabilitació ha consistit a solucionar un problema de degoters, als pisos inferiors, a causa de l’envelliment i el mal ús de la impermeabilització existent, una làmina de PVC instal·lada incorrectament que es trencava per diferents punts i es desenganxava de les parets perimetrals.

En l’execució de la rehabilitació i impermeabilització de la coberta, QPARADÍS ha realitzat:

  • Retirada de la grava i el geotèxtil existent en la coberta.
  • Posteriorment, instal·lació en tota la superfície d’una planxa d’espuma rígida de polio isocianat (P.I.R) (per la cara superior recoberta amb un vel de vidre bituminós i per la part inferior amb un vel de vidre mineralitzat de 4 cm de gruix fixat mecànicament) com a base regularitzadora, aïllament tèrmica i suport per a la impermeabilització.
  • Impermeabilització amb sistema bicapa totalment adherit a la superfície i amb acabat autoprotegit mineral el qual permet el trànsit pel manteniment de la coberta i evita l’envelliment pels raigs ultra violats del sol. Les làmines utilitzades són una làmina de 3 kg/m² de SBS amb una armadura de fibra de vidre, i la segona una capa de 4 kg/m² de SBS amb armadura de Polièster i acabat amb auto protecció mineral. Totes dues làmines són de betum modificat.
    Aquesta solució aplicada permetrà realitzar reparacions futures per mal ús de manera molt senzilla i afectiva.
  • Finalment, col·locació d’una llosa filtron com a camí tècnic pel pas a reparacions de les instal·lacions de telecomunicacions.

Amb aquesta rehabilitació, QPARADÍS, ha solucionat els problemes d’impermeabilització i degoters de la coberta, i ha aportat una millora en l’aïllament tèrmic de l’edifici. En tot moment QPARADÍS ha diagnosticat, assessorat i aplicat el tractament adequat per donar resposta a les necessitats i exigències del client.

VOLS QUE VISITEM GRATUÏTAMENT EL TEU IMMOBLE?

Contacta amb nosaltres. Analitzem el problema i et plantegem la millor solució.

DEMANA UN ESTUDI PERSONALITZAT

Venim gratuïtament, analitzem el problema i et plantegem la millor solució.

Execució obra

Assessorament

Els tècnics de QPARADIS estudien personalment cada projecte per oferir el tractament més adient i eficaç.

Execució obra

Execució obra

QPARADIS som un sol interlocutor. Realitzem totes les fases constructives d’una coberta a partir del forjat fins a l’acabat de la mateixa. Tant en obra nova com en rehabilitació.

Execució obra

Rehabilitació

Aplicació del sistema d’impermeabilització amb les màximes garanties i durabilitat utilitzant productes d’última generació.

Execució obra

Manteniment

Amb un manteniment adequat i una actuació a temps podràs evitar despeses innecessàries i allargar la vida útil de la rehabilitació. El nostre objectiu és garantir la teva satisfacció

Qualitat i 10 anys de garantia en els serveis realitzats pels professionals de QPARADIS.

Més de 35 anys d’experiència acumulats en solucions tècniques constructives.

Compliment de la normativa i certificacions de seguretat vigents en els nostres projectes.

Contacta’ns
649 202 469
972 396 272

WhatsApp
649 202 469